Fizetési módok


Litvániai átvétel esetén

készpénzes fizetés a pénztárnál;

bankkártya;


online bankolás a Paysera szolgáltatásán keresztül;

banki átutalás; 

PayPal;

a futárnál;

 

postai úton. 

 

 

Külföldön

 

 

Paysera (országtól függően);

 

PayPal.

A fizetési módokkal kapcsolatos további tudnivalók.

Elektronikus bankolás 

A kifizetés elektronikus bankolással is történhet a Paysera biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Az érvényes díjszabást, valamint a Paysera rendszerébe tartozó bankok országos listáit itt tekintheti meg. Litvániai vásárlások esetén az alábbi bankok egyikében fizethet: 

AB bankas „Swedbank”, AB „SEB bankas”; 

AB „Luminor Bank”; 

a Danske Bank A/S litván bankfiókja; 

AB „Citadele bankas”; 

AB „Šiaulių bankas”; 

hitelszövetkezetek LKU csoportja. 

Ne feledje, hogy egyes bankok külön díjat terhelhetnek a Vevőre az elektronikus banki szolgáltatások használatáért. 

VISA, MasterCard és Maestro kártyák

Amennyiben ezt a fizetési módon választja, a kifizetés azonnal teljesül. FONTOS: Kártyás kifizetéseket csak abban az esetben fogadunk el, ha a kártyát kibocsátó bank biztonságos online fizetési programokban vesz részt (ilyen például a MasterCard SecureCode vagy a Verified by Visa). 

Bankkártya-adatai megadását követően a személyazonossága hitelesítéséhez szükséges biztonsági kód megadása érdekében a kártyáját kibocsátó bank weboldalára irányíthatjuk át. Ha a kifizetésre nem érkezik megerősítés, forduljon a kártyát kibocsátó bankhoz vagy válasszon másik fizetési módot.

banki átutalás

A kosarába helyezett termékekért banki átutalással törlesztheti az előlegszámlán szereplő összeget. Átutaláskor ne felejtse el feltüntetni a megrendelési számát! Az előlegszámlával és a banki átutalással kapcsolatban a következő e-mail címre írhat: [email protected]. 

PayPal

Kényelme érdekében a PayPal nemzetközi biztonságos fizetési rendszer használatával is fizethet a Partversal.hu internetes áruházban. Ha a fizetési mód kiválasztásakor a PayPal szolgáltatást jelöli meg, akkor átirányítjuk a PayPal biztonságos fizetési rendszerére, amelyen a fiókjába történő bejelentkezést követően erősítheti meg a kifizetést. 

Átvételkor vagy postai úton történő kifizetés

A Vevő készpénzben fizethet az áruért. Amennyiben ezt a fizetési módot használja, átvételkor a futárnak fizethet. Emellett bankkártyával is fizethet, amikor a futár átadja az árut vagy amikor átveszi azokat a postahivatalban.

Kényelmes kiszállítás

Kiszállítás az Ön számára legkényelmesebb módon futárszolgálaton vagy postahivatalon keresztül

VENIPAK LogoGLS LogoDPD LogoDB Schenker Logo

Rugalmas fizetés

Fizetés kártyával, e-bankkal, mobiltárca szolgáltatással vagy készpénzzel

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Segítség

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal

Partversal.hu egy online kereskedési platform, ahol egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a szükséges használt autó- vagy motoralkatrészeket. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön ideje értékes, ezért ezt a rendszert az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottuk ki. A(z) Partversal.hu használatával nem kell időt vesztegetnie különböző autóbontók vagy roncstelepek felhívásával – csak használja portálunkat, és egy helyen hozzáférhet a Litvániában elérhető legnagyobb autó- és motoralkatrész-adatbázishoz. Litvánia-szerte számos megbízható autóroncsteleppel állunk kapcsolatban, és a használt alkatrészek széles skáláját tudjuk biztosítani fényképekkel, leírásokkal és árakkal. A beszállítók és az általuk szállított alkatrészek száma napról napra növekszik, és az alkatrészek kínálatának növekedésével nő az esélye, hogy nálunk megtalálja azokat. Könnyedén megrendelheti otthonából vagy irodájából a szükséges autó- vagy motoralkatrészeket, amelyeket a futár 3-7 munkanapon belül kiszállít Önnek. Ha kérdése van egy használt alkatrésszel kapcsolatban, forduljon tapasztalt tanácsadóinkhoz. Biztosak akarunk lenni abban, hogy elégedett a vásárlással, ezért ha az alkatrész nem megfelelő, ingyenesen kicseréljük, vagy 14 napon belül visszaküldheti.

VENIPAK LogoGLS LogoDPD LogoDB Schenker LogoUPS Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 Partversal.hu semmilyen kapcsolatban nem áll az autók, motorkerékpárok és teherautók (alkatrészek) gyártóival, amelyeknek információi rendelkezésre állnak, és amelyek alkatrészeit értékesítik a(z) Partversal.hu oldalon. Minden kép, információ és jog védett, a másolás tilos.