A mus

A Partversal.hu egy modern online kereskedelmi platform, amely összeköti az eladókat az autókhoz, motorkerékpárokhoz és tehergépjárművekhez használt, illetve új alkatrészeket kereső Vevőkkel.

A platform megkönnyíti a kívánt alkatrész megtalálását, a szükséges információk elemzését, valamint az árak összehasonlítását. Létező, általunk ellenőrzött eladóktól rendelhet alkatrészeket. Valamennyi termék esetén valós idejű információt talál azok hollétéről, és lehetőséget kap a személyes átvételre az adott helyszínen. Amennyiben ezzel nem tud élni, futárszolgálatot kínálunk ahhoz, hogy a csomag gyorsan és biztonságosan eljusson Önhöz, bárhol is tartózkodik.

Kényelmes és egyszerű
Vásároljon alkatrészeket otthona kényelméből! A Partversal.hu használatával Ön nem vesztegeti az idejét a keresésre vagy arra, hogy egyik helyről a másikra utazzon, miközben abban sem lehet biztos, hogy megtalálja majd, amit keres. Megkönnyítjük a vásárlást – mindössze néhány kattintás választja el a képernyőn látott termékektől! Minden terméket áttekinthetően, a valós állapotukat szemléltető fényképekkel és a döntéshozáshoz szükséges információkkal mutatunk be. Mi történik probléma esetén? 14 napot biztosítunk arra, hogy visszaküldje az árut vagy kicserélje azt egy kívánt alkatrészre.
Kizárólag megbízható eladóktól
A Partversal.hu kereskedelmi platformját az UAB „Recaras” (www.recar.lt) kezeli. A Partversal.hu weboldalán hirdetni kívánó eladók ezt a használt alkatrészek kezelésére és értékesítésére szolgáló ReCar rendszeren tehetik meg. Így az eladók lehetőséget kapnak arra, hogy rendet teremtsenek a roncstelepeket jellemzően uraló káoszból, valamint a Partversal.hu, az eBay és más kereskedelmi portálok oldalaiba illesszék raktárukat, ami növeli a forgalmat. A Vevők számára – ez biztosítékot jelent arra, hogy a képernyőn látott termék azonnal megvásárolható. A Partversal.hu platformot használó eladók és hirdetők száma folyamatosan nő, hiszen igyekszünk az Ön számára még egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni annak érdekében, hogy megtalálja az autójához, a motorkerékpárjához vagy a tehergépjárművéhez szükséges használt alkatrészeket.
Miért válasszon használt alkatrészeket?
A használt, ám minőségi alkatrészek remek választást jelentenek, ha járműve javításához nem szeretne mélyen a zsebébe nyúlni. Megfelelő karbantartás esetén a használt alkatrész is jól teljesít, így nem szükséges vadi újat vásárolni a gyártótól. A Partversal.hu platformon kizárólag olyan, regisztrált eladók árulhatnak alkatrészeket, akik valamennyi szabályunkat elfogadták – ezzel biztosítjuk, hogy Ön a leírásnak megfelelő alkatrészeket vásároljon, amelyek állapota felől nyugodt lehet. Jelenleg több mint 3 millió alkatrész szerepel a Partversal.hu kereskedelmi platformon , ami jó alkalmat kínál arra, hogy ritka, régiségnek számító autókhoz való, esetleg kifejezetten drága alkatrészeket találjon alacsony áron.

Kényelmes kiszállítás

Kiszállítás az Ön számára legkényelmesebb módon futárszolgálaton vagy postahivatalon keresztül

VENIPAK LogoGLS LogoDPD LogoDB Schenker Logo

Rugalmas fizetés

Fizetés kártyával, e-bankkal, mobiltárca szolgáltatással vagy készpénzzel

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Segítség

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal

Partversal.hu egy online kereskedési platform, ahol egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a szükséges használt autó- vagy motoralkatrészeket. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön ideje értékes, ezért ezt a rendszert az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottuk ki. A(z) Partversal.hu használatával nem kell időt vesztegetnie különböző autóbontók vagy roncstelepek felhívásával – csak használja portálunkat, és egy helyen hozzáférhet a Litvániában elérhető legnagyobb autó- és motoralkatrész-adatbázishoz. Litvánia-szerte számos megbízható autóroncsteleppel állunk kapcsolatban, és a használt alkatrészek széles skáláját tudjuk biztosítani fényképekkel, leírásokkal és árakkal. A beszállítók és az általuk szállított alkatrészek száma napról napra növekszik, és az alkatrészek kínálatának növekedésével nő az esélye, hogy nálunk megtalálja azokat. Könnyedén megrendelheti otthonából vagy irodájából a szükséges autó- vagy motoralkatrészeket, amelyeket a futár 3-7 munkanapon belül kiszállít Önnek. Ha kérdése van egy használt alkatrésszel kapcsolatban, forduljon tapasztalt tanácsadóinkhoz. Biztosak akarunk lenni abban, hogy elégedett a vásárlással, ezért ha az alkatrész nem megfelelő, ingyenesen kicseréljük, vagy 14 napon belül visszaküldheti.

VENIPAK LogoGLS LogoDPD LogoDB Schenker LogoUPS Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 Partversal.hu semmilyen kapcsolatban nem áll az autók, motorkerékpárok és teherautók (alkatrészek) gyártóival, amelyeknek információi rendelkezésre állnak, és amelyek alkatrészeit értékesítik a(z) Partversal.hu oldalon. Minden kép, információ és jog védett, a másolás tilos.