GY. I. K.

Gyakran Ismételt Kérdések 

 • VÁSÁRLÁS

  • Hogyan vásárolhat a Partversal.hu oldalon?

  • Kiválaszthatom a számomra legmegfelelőbb szállítási módot?

  • Visszaküldhetem a Partversal.hu oldalon keresztül vásárolt nem kívánt autó-, motor- vagy teherautó-alkatrészeket?

  • Hol találom a rendelésem állapotára vonatkozó információkat?

  • Ki biztosítja az áruk minőségét?

 • HIRDETÉSKEZELÉS

  • Hogyan hirdethetek a Partversal.hu oldalon?

  • Hogyan törölhetek egy hirdetést a Partversal.hu oldalon? 

  • ПОКУПКА

A VÁSÁRLÁS MÓDJA

Hogyan vásárolhat a Partversal.hu oldalon?

Válassza ki az Önt érdeklő kategóriát, majd válassza azt az alkatrészt, amelyet a praktikus „Alkatrészek katalógusban” szeretne látni. Ha a kívánt alkatrészre kattint, felugrik egy ablak, amelyen bővebben olvashat a termékről. Ha megfelel az igényeinek, kattintson a jobb oldalon található, zöld „Hozzáadás a Kosárhoz” gombra. 

 

Ha befejezte a vásárlást, kattintson a lentebb található „Megrendelés folytatása” gombra, és a rendszer máris átirányítja a következő oldalra, amelyen a szállítási és a fizetési lehetőségek közül választhat.

Ha további termékeket szeretne kiválasztani, zárja be az eredményként megjelenő Kosár ablakot a felső sorban található X gombbal, majd folytassa a keresést. Ha az összes kívánt tételt megtalálta, nyissa meg újra a Kosár oldalt, ehhez a kosár ikont mindig megtalálja az ablak jobb felső sarkában.

 

Ellenőrizze a választott alkatrészeket a megnyíló Kosár ablakban. Ha mindent rendben talált, kattintson a „Megrendelés folytatása” gombra. Amennyiben Ön regisztrált felhasználó, kérjük, jelentkezzen be. Ha regisztráció nélkül kíván vásárolni, akkor a rendszer személyes adatokat kér Öntől a rendelése megerősítéséhez, valamint az áruk választott helyre szállításához.

 A következő lépés a „Kiszállítás”, itt választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelő kiszállítási módot. Itt láthatja a becsült kiszállítási időt és a kiszállítási mód díját is. 

Az utolsó lépés a „Fizetés”, itt az Ön számára ideális fizetési módot adhatja meg. A könnyebbség kedvéért együttműködünk Litvánia legnépszerűbb bankjaival, valamint lehetőséget kínálunk a PayPal és a Revolut rendszeren keresztül történő fizetésre.

A sikeres fizetést követően értesítést kap az e-mail-címére a megrendelése feldolgozásáról. Amennyiben választása szerint futárszolgálattól veszi át a csomagot, úgy várja meg az üzenetük vagy hívja fel őket. Ha személyesen veszi át az árut, akkor újabb e-mail értesítést küldünk Önnek, amikor az alkatrész megvásárolható lesz.

 • Kiválaszthatom a számomra legmegfelelőbb szállítási módot?

Szeretnénk, ha az Ön számára legkényelmesebb formában venné át a termékeket, ezért a vásárlási folyamat utolsó lépéseként megadhatja a szállítási módot. Az árut díjmentesen átveheti a helyszínen* az eladótól, vagy kiválaszthatja, hogy melyik futárszolgálat kézbesítse önnek a csomagot. A becsült kiszállítási időt minden szállítási módesetén külön jelezzük. 

* Az egyes tételek mellett található „Autó” rész jelöli azt a várost, amelynek roncstelepén az adott tétel aktuálisan megtalálható. Ha Ön éppen abban a városban tartózkodik, talán kézenfekvőbbnek találhatja, hogy közvetlenül az Eladót keresse fel.

Szállítási lehetőségeink:

Litvánián belül;

postai önkiszolgáló automatáknál;

a futárnál;

Külföldön

 

GLS, Deutsche Post, EVRI, DHL, TNT, DB Schenker, UPS.

 

 • Hol találom a rendelésem állapotára vonatkozó információkat?

Ha sikeresen megrendelte az árut és fizetett a Kosár tartalmáért, elektronikus megrendelés-visszaigazolást kap az Ön által megadott e-mail címre. Ebben az e-mailben egy „Megrendelés megtekintése” feliratú linket talál. Ez egy olyan oldalra irányítja át Önt, amelyen megtekintheti a megrendelése tartalmát és állapotát.

 • Visszavonhatok egy már leadott megrendelést?

Ha meggondolta magát a megrendelésére vonatkozóan, és szeretné visszavonni azt, akkor az alkatrész kiszállítása előtt még megteheti. Ebben az esetben haladéktalanul hívja a Partversal.hu ügyfélszolgálatát a +361 550 7688 telefonszámon vagy írjon nekik az [email protected] e-mail címre, és kérje a megrendelés leállítását.

 • Visszaküldhetem a Partversal.hu oldalon keresztül vásárolt hibás autó-, motor- vagy teherautó-alkatrészeket?

Az a célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a kívánt alkatrészt, ezért ha a vásárolt alkatrész nem megfelelő az Ön számára, 14 nap áll rendelkezésére ahhoz, hogy visszaküldje vagy kicseréltesse azt. Azért, hogy saját magának és az Eladóknak egyaránt időt takarítson meg, vásárlás előtt ügyeljen rá, hogy a termék megfelelő legyen a járművéhez, olvassa el az összes vonatkozó információt, és kétség esetén kérdezzen bátran. Ha viszont nem teljesen elégedett a megrendelésével, visszatérítés érdekében visszaküldheti azt.

A termékek visszaküldésére vonatkozó bővebb információkért lásd az Áruvisszaküldés című bekezdést.

 • Hogyan küldhetem vissza a számomra nem megfelelő termékeket?

Mi sem egyszerűbb a Partversal.hu elektronikus kereskedelmi platformon vásárolt új és használt járműalkatrészek visszaküldésénél! A regisztrált felhasználók ezt kétféle módon tehetik meg:

 • Miután bejelentkezett a fiókjába, nyissa meg a vásárlói felületet, és keresse meg a Megrendelés lehetőséget. A visszaküldeni kívánt megrendelésre (vagy annak valamely részére) kattintva találja az „Áruvisszaküldés” lehetőséget, és kiválaszthatja, hogy mely tételeket és hogyan kívánja visszajuttatni.

 • A megadott e-mail címre küldött megrendelési link használata. A megrendelés összegzésének megnyitásakor láthatja az „Áruvisszaküldés” lehetőséget, amelynél kiválaszthatja, mely árukat kívánja visszaküldeni és hogyan.

A regisztrált felhasználók csak a megrendeléskor megadott e-mail-címükre küldött megrendelési linkkel végezhetik el a visszaküldési folyamatot. A megrendelés összegzésének megnyitásakor láthatja az „Áruvisszaküldés” lehetőséget, amelynél kiválaszthatja, mely árukat kívánja visszaküldeni és hogyan.

A visszaküldött árunak ugyanolyan állapotban kell lennie, mint az átvételkor, azaz használatlan, sértetlen, az átvételkor tapasztalt állapotban legyen (így a sérült címke és a sérült védőréteg is kizáró ok), ha csomagolva volt, akkor a csomagolás is legyen ugyanaz. A Vevőnek emellett legyen bizonyítéka arra, hogy az Eladótól vásárolta az árut (elektronikus számla vagy megrendelési szám).

Egy megrendelés visszaküldése esetén a rendszer felkéri Önt, hogy indokolja meg a vásárolt termékek visszaküldését, valamint válassza ki, hogy milyen módon kívánja visszajuttatni azokat.

 • Ki biztosítja az eladott alkatrészek minőségét?

A Partversal.hu weboldal lehetővé teszi az Eladók számára az új és használt alkatrészek eladásra való felkínálását, a Vevők számára pedig azok keresését. A Partversal.hu nem felelős az Eladók által kínált áru minőségéért. Az Eladó maga vállal jótállást, és ezt külön minden egyes tételnél feltünteti. Vitás helyzetben a viták jó hiszemű, kölcsönösen kielégítő kompromisszumra törekvő rendezését részesítjük előnyben. 

 •  Kihez fordulhatok további kérdések esetén?

A Partversal.hu tanácsadói készséggel nyújtanak segítséget Önnek, illetve válaszolják meg a kérdéseit. A +361 550 7688 telefonszámon (tanácsadóink munkaideje: H–P 7–16) vagy az [email protected] e-mail címen keresheti őket.

HIRDETÉSKEZELÉS

 • Hogyan hirdethetek a Partversal.hu oldalon?

Ahhoz, hogy biztosak lehessünk a Partversal.hu weboldalon megjelenő valamennyi új és használt autó- vagy motoralkatrész valódiságát, valamint a hirdetések egyediségét illetően, kizárólag a ReCar használtalkatrész-kezelő és -értékesítési rendszerét használó cégek és magánszemélyek hirdethetnek a Partversal.hu oldalon. Minden megjelenő hirdetést összehangolunk ezzel a rendszerrel. Ha azt szeretné, hogy a hirdetése felkerüljön a Partversal.hu weboldalra, kérjük hívjon minket a +361 550 7688 telefonszámon, küldjön e-mailt a [email protected] címre, vagy töltse ki az űrlapot a www.recar.lt weboldalon.

 • Hogyan törölhetek egy hirdetést a Partversal.hu oldalon?

A Partversal.hu weboldalt teljes mértékben a ReCar-rendszerrel összhangban, azzal együtt kezelik, így ha megjeleníteni, módosítani vagy eltávolítani kívánja a hirdetését a Partversal.hu oldalon, ehhez a ReCar-rendszerben meglévő fiókjába kell bejelentkeznie.

Kényelmes kiszállítás

Kiszállítás az Ön számára legkényelmesebb módon futárszolgálaton vagy postahivatalon keresztül

VENIPAK LogoGLS LogoDPD LogoDB Schenker Logo

Rugalmas fizetés

Fizetés kártyával, e-bankkal, mobiltárca szolgáltatással vagy készpénzzel

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Segítség

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal

Partversal.hu egy online kereskedési platform, ahol egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a szükséges használt autó- vagy motoralkatrészeket. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön ideje értékes, ezért ezt a rendszert az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottuk ki. A(z) Partversal.hu használatával nem kell időt vesztegetnie különböző autóbontók vagy roncstelepek felhívásával – csak használja portálunkat, és egy helyen hozzáférhet a Litvániában elérhető legnagyobb autó- és motoralkatrész-adatbázishoz. Litvánia-szerte számos megbízható autóroncsteleppel állunk kapcsolatban, és a használt alkatrészek széles skáláját tudjuk biztosítani fényképekkel, leírásokkal és árakkal. A beszállítók és az általuk szállított alkatrészek száma napról napra növekszik, és az alkatrészek kínálatának növekedésével nő az esélye, hogy nálunk megtalálja azokat. Könnyedén megrendelheti otthonából vagy irodájából a szükséges autó- vagy motoralkatrészeket, amelyeket a futár 3-7 munkanapon belül kiszállít Önnek. Ha kérdése van egy használt alkatrésszel kapcsolatban, forduljon tapasztalt tanácsadóinkhoz. Biztosak akarunk lenni abban, hogy elégedett a vásárlással, ezért ha az alkatrész nem megfelelő, ingyenesen kicseréljük, vagy 14 napon belül visszaküldheti.

VENIPAK LogoGLS LogoDPD LogoDB Schenker LogoUPS Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 Partversal.hu semmilyen kapcsolatban nem áll az autók, motorkerékpárok és teherautók (alkatrészek) gyártóival, amelyeknek információi rendelkezésre állnak, és amelyek alkatrészeit értékesítik a(z) Partversal.hu oldalon. Minden kép, információ és jog védett, a másolás tilos.